banner date insider bg2019generationszz

become insider bg2019 new

 Word Sanicole Airshow insider &

 BESPAAR TOT 50 % OP
JE 2019-TICKETS !


Als Sanicole Airshow Insider krijg je:

  • fighterbb   Als eerste de aankondiging van onze deelnemers
  • fighterbb   De timing van onze airshow flying display
  • fighterbb   Insider only korting op aankoop van je tickets

 

 

Op deze pagina voorzien we alle nutige en noodzakelijke info voor uw trip en verblijf tijdens het Sanicole Airshow weekend 

 showground2 800x200

 

Airshow - Timings

Vrijdag 8 September 2017:

Het airshow terrein is toegankelijk vanaf 17u15 en de show start om 18u00. Het einde van de vliegshow is voorzien rond 20u15 en het terrein wordt afgesloten om 20u45.

Zondag 10 September 2017:

Het airshow terrein is toegankelijk vanaf 08u00 en de show start om 09u30. Het einde van de vliegshow is voorzien rond 17u30 en het terrein zal afgesloten worden om 19u00.

 

 plattegrond2017

Plattegrond 

Eurofighter Typhoon, Frans bevers nv - catering service, Belgian f16 solo display, Belgian airfare, Hobbycar - modelbouw, 31 Tigers, JMB aircraft, Sky magazine, Best vision, Vliegclub Ursel, 10 W Tac vliegbasis Kleine-Brogel, Fonavibel, Skymagazine, Saab Gripen, ....

 


 parking 800x200

 

Parking

Er is een ruime publieksparking voorzien op wandelafstand (5 tot 10 minuten) van alle hoofdingangen. Het maakt hierbij geen verschil of u met de wagen vanuit Hechtel of Leopoldsburg komt, aangezien een dergelijke GRATIS parking aan beide kanten voorzien is.

Voor de mindervaliden is er een speciale parking voorzien met aangepast transport naar het airshow terrein.
Voor de motoren en fietsers is er een aparte parking voorzien met extra harde ondergrond om een goede parking te garanderen.

Alle parkings zijn gratis.

 

 delijn sanicole bereiken 200

 

Route Beschrijving

Reizen met de wagen:

Voor de bezoekers die met de wagen komen, hebben wij voldoende parkeerruimte voorzien vlakbij de ingang. Voor de GPS-gebruikers is het in te stellen adres: Kamperbaan 165 te 3940 Hechtel. De parkings zijn gratis.

Bezoekers die via de E-313 vanuit Antwerpen komen kunnen afrit 25a Tessenderlo nemen. Als u via de E-313 vanuit het zuiden komt kan u afrit 25a Tessenderlo nemen. LET OP ! Afrit 26 Paal-Beringen en Afrit 25 Ham kunnen niet gebruikt worden voor verkeer Sanicole Airshow (wegens wegenwerken en omleidingen).

Bezoekers die uit Noord-oost Limburg komen kunnen de N74 (noord-zuid verbinding) of de N73 Bree-Peer-Hechtel nemen voor een vlotte toegang.Reizen met de trein:

De bezoekers die per trein naar ons evenement willen komen, kunnen dat doen via het station van Leopoldsburg. Dit station ligt op het traject Hasselt-Mol en alle informatie betreffende de dienstregeling kan u vinden op: www.nmbs.be. Vanaf het station in Leopoldsburg voorziet onze organisatie een gratis pendelbus naar het vliegveld. Deze pendeldienst start op vrijdag 8 sept om 17u00 en op zondag 10 sept om 08u00 en gaat non-stop door tot 21u00 op vrijdag 08 Sept en tot 19u30 op zondag 10 Sept. De bussen rijden continue en de rit bedraagt een 5-tal minuten. De regliere busdienst tussen Leopoldsburg en Hechtel, met stop voor de ingang van de airshow, rijdt volgens de normale dienstregeling. Reizen met de fiets:

De bezoekers die met de fiets naar onze show willen komen, kunnen dit doen via de centrale invalsweg van de Kamperbaan via Leopoldsburg of Hechtel. Er is een speciale fietsenstalling voorzien vlakbij de ingang.Reizen te voet:

Bezoekers die te voet naar de show willen komen, kunnen vanuit Leopoldsburg eveneens gebruik maken van de gratis pendelbus die vertrekt vanaf het station. Deze pendeldienst start op vrijdag 8 sept om 17u00 en op zondag 10 sept om 08u00 en gaat non-stop door tot 21u00 op vrijdag 08 Sept en tot 19u30 op zondag 10 Sept. De bussen rijden continue en de rit bedraagt een 5-tal minuten. De regliere busdienst tussen Leopoldsburg en Hechtel, met stop voor de ingang van de airshow, rijdt volgens de normale dienstregeling.  


 showground 800x200

 

 

Mindervaliden

Voor onze mindervalide bezoekers hebben wij een speciale (gratis) parking voorzien vlakbij de hoofdingang. Op vertoon van uw persoonlijke invaliditeitskaart kan u deze parking gebruiken.

Het is niet nodig hiervoor voorafgaandelijk aan de organisatie een speciale parkingkaart aan te vragen.

Op het terrein zijn aangepaste toiletten voorzien in elk sanitair punt.